JA SAM MILICA MIHAILOVIĆ MENTOR LIČNE TRANSFORMACIJE

Oduvek sam imala interesovanja za hranu i uživala sam u njoj. Strast prema hrani me je dovela do 137 kg na vagi, a onda sam našla način da trajno smršam i sada pomažem drugima da to isto urade.

Milica Mihailović mentor lične transformacije program mršavljenja

Ako ste me pratili na YouTube-u, mogli ste da vidite da sam se dugo bavila osmišljavanjem recepata za jako ukusnu, gurmansku hranu. Snimila sam preko 1000 ovakvih recepata u proteklim godinama i stekla preko 100 000 pratilaca i višemilionske preglede.

Svoju strast prema hrani i receptima, delila sam sa velikim brojem svojih pratilaca.  Hrana je zauzimala važno mesto u mom životu.  Sve te recepte za torte, pite, kolače, testa sam svaki dan lično isprobavala. I ne bi se završilo na jednom kolaču. Primetila sam da jednostavno ne mogu da prestanem da jedem.

Zbog svojih loših, dugogodišnjih navika u vezi ishrane, stigla sam do 137 kg. Sada je došlo vreme za moju transformaciju.

Gojazna sam od svoje 5 godine. Prvu dijetu sam isprobala u 4. razredu osnovne škole. Čuvenu „Kupus dijetu“. Ceo život sam provela na dijetama. Sve dijete koje postoje, lično sam isprobala. Nijedna nije delovala.

Smršala bih 10 – 15 kg i onda bi se sve vratilo, i to sa kamatom. Mislila sam da je problem u meni. Kako su moja negativna osećanja rasla tako je rastao i moj apetiti. Mislila sam da nemam snagu volje. Da nisam karakter. Ali, kako to da sam u drugim oblastima u životu imala čvrst karakter i uspevala sam sa lakoćom da ostvarim svoje ciljeve?

Kao i većina gojaznih ljudi koje poznajem, sve drugo mi je išlo od ruke, samo to mršavljenje nikako. Nisam se predavala, pokušavala sam iznova i iznova.

Ako realno pogledamo ja sam samo jedna obična žena, koja je imala jedan uobičajena problem, kao i većina žena. Bila sam gojazna i to veoma. Moja kilaža je došla do neverovatnih 137 kg. Na 168cm to je značilo da mi je BMI došao do 48,5 što je gojaznost III stepena.

Mislila sam da je situacija beznadežna i da za mene nema nade, odustala sam od sebe. Međutim uspela sam da napravim jednu neverovatnu transformaciju i to samo tako što sam promenila jednu  stvar u svom životu.

Nakon toga ceo moj život se promenio – na bolje.

Milica Mihailović mentor lične transformacije program mršavljenja
Milica Mihailović mentor lične transformacije program mršavljenja

Avgusta 2019 godine pošla sam u šetnju sa decom. Dok sam gurala kolica sa bebom moj najstariji sin Vukašin je vozio bicikl. Najedanput je krenuo ka ulici. Pokušala sam da potrčim za njim i NISAM MOGLA. Sve što sam mogla je da vičem „STANI, STANI!“.

Očaj i strah koji sam u tom trenuktu osetila jer mi je dete bilo životno ugroženo ja vama ne mogu opisati. Na sreću automobili su se zaustavili i Vukašin se bezbedno vratio do mene. Tu noć nisam spava. Razmišljala sam o tome koliko sam nemoćna. Koliko ubijam sebe i koliko sam indirektno mogla da povredim i svoje dete. Tada sam rešila da probam još jednom. MORALA SAM!

Požalila sam se svojim pratiocima kako želim da smršam, ali više ne znam kako, jer ništa nije dalo rezultat, a zdravstveno stanje mi je bilo sve gore. Otežano sam hodala, sa teškom mukom sam silazila niz stepenice, imala sam insulinsku rezistenciju, pojavio se visok pritisa. Jedna divna gospođa mi je napislala komentar na video kako postoje nova naučna istraživanja i za naučnicu iz Amerike koja pomaže ljudima da smršaju.

Pronašla sam njenu knjigu, naučila sve o njenom  programu za mršavljenje i shvatila zbog čega dijete ne funkcionišu. Ta naučnica je otkrila kako mozak gojaznih reaguje na šećer i brašno i zbog čega se gojimo i ne možemo da prestanemo da jedemo. Shvatila sam da sam zavisnik od hrane. I da se zavisnost može lečiti i držati pod kontrolom.

Prestala sam sa snimanjem svojih ukusnih recepata i bacila se na dijetu, poslednju dijetu u životu! Stvari su postale jako jednostavne.

SVE ŠTO SAM RADILA JE SLEDEĆE:

  • izbacila sam u potpunosti šećer i brašno iz ishrane jer je ustanovljeno da izazivaju toliko jaku zavisnost, čak 8 puta jaču od kokainske i heroinske

  • uvela sam pravilo da jedem samo 3 obroka u toku dana, i ništa između (ovako se drži nivo insulina pod kontrolom i sprečavaju se napadi gladi, a ja više nemam potrebu za lekovima za insulinsku rezistenciju)

  • pridržavala sam se propisanih količina kada je hrana u pitanju

SVAKO MOŽE DA USPE BEZ OBZIRA NA BROJ GODINA I BROJ KILOGRAMA
MOŽEŠ I TI !

PRIJAVI SE