Podrška u mršavljenju i ishrana u vreme korona virusa

Podrška je ključ u borbi sa izazovima
*video i tekst*

Podrška u mršavljenje - program mršavljenja - Milica Mihailović Mentor lične transformacije

Ćao dragi moji kako vam ide?

Nadam se da ste dobro, da se pridržavate naših pravila:
1) nema šećera
2) nema brašna
3) tri obroka dnevno
4) ništa između
5) merimo količine hrane.

Znam da ima među vama puno onih kojima u ovim trenucima baš i ne ide tako lako, i znam zbog čega je to. Zato što smo izloženi jednom velikom, globalnom stresu.

Nismo se susretali sa ovim do sada, a mediji nas plaše. A mi koji imamo problem sa kilogramima smo podložni prejedanju na nervnoj bazi jer smo zavisnici od hrane. I svaki stres je za nas okidač da se vrate stare navike.

Šta raditi u tim situacijama?

Prvo pokušajte da se smirite, da radite ono što znate da će vas opustiti. Pišite svoj dnevnik, zapisite sve što jedete, planirajte svoje obroke i ono što je najvažnije jeste da pokušate da pronađete nekoga ko će vam biti podrška u svemu.

Ono što ja mogu da vam kažem, što je pokazala praksa u mom slučaju kao nešto što je najbolje a to je zapravo program Mršavimo zajedno.

Ako ste do sada i razmjišljali o svemu tome da li da investirate u ovaj program ili ne, predlažem da to obavezno uradite, zato što je atmosfera u našoj zajednici na facebook-u fantastična. Kako se lepo podržavamo, pa čak i oni koji su možda i razmišljali i da odustanu nemaju šanse. Zato što je tako divna atmosfera, jedni druge podržavamo bodrimo i sad smo nove stvari preduzeli kada je korona virus u pitanju.

Zato što ne damo da nam uništi postignute rezultate. zato što će uvek biti nekih stresnih situacija u životu ali hajde kroz ovaj korona virus naučimo pravilan odgovor na tu temu. Koji je pravilan odgovor? Ako uspemo da se odbranimo od sabotera pa mi smo na konju.

Podrška vas drži u fokusi i na pravom putu

Tako da smo mi u programu MRŠAVIMO ZAJEDNO koji nije samo program gde dobijate objašnjenje zbog čega jedemo kako jedemo, tabele namirnica, i tako dalje. To je mnogo više od toga.

Osim svega toga što ćete naučiti sve o tome što treba da znate kako da se hranite, a da ne osećate žudnju za hranom, kako da kuvate a da zaista jedete ukusno i prilično zdravo i da zadovoljite sva čula. Pritom jedete hranu koja vam se dopada. ali to je sve na jednoj strani.

Na drugoj je podrška upravo u ovakvim situacijama kada smo izloženi ekstremnim stresu. Kada vam se u životu desi momenat kada ste previše tužni ili pak jako srećni. Onda kada se selimo, dobijemo otkaz ili damo otkaz. Situacije kada se razvodimo, venčavamo…

To su sve situacije kada može da dođe do prejedanja.
Kada ste deo grupe ljudi koji prolaze kroz odvikavanje od zavisnosti od hrane kao što to prolazimo mi bude mnogo lakše. Ovako grupama su šanse za uspeh mnogo veće nego kada se sami.

Kada ste u nekoj grupi gde nije vođena podrška dešava se da ne shvatite ozbiljno problem sa kilogramima.

Dan po dan, obrok po obrok je naš moto

Podrška u mršavljenju - program mršavljenja - Milica Mihailović Mentor lične transformacije

U našoj facebook grupi imamo plan kriznih situacija.
Ukoliko  ne možete da nabavite hranu koja je po našim pravilima kako da se hranite a da ostanete na pravim linijama.

Šta može da se menja, šta se jede, u kojim količinama ako ne možete da nabavite voće i povrće. Šta se jede umesto toga ako ne možete da pronađete dovoljno nekog drugog proteina. Šta u tom slučaju raditi.

Znači detaljno uputstvo za snalaženje u kriznim situacijama.
Svi oni koji su mi poklonili poverenje dobili su jednu tabelu rizika to je tabela koju zapravo popunjavate svako veče.
Za to ne treba više od dva minuta. Jasno znate na skali koliko se podložni napadu sabotera i šta treba da uradite da bi se taj rizik smanjili.

Ne mogu da vam opišem koliko je to važan alat. Mislite da sve znate a možda da vam se desi da vas odjednom saboter savlada. Tabela rizika je još jedana podrška i  na vreme nudi rešenje.

Znate šta možete očekivati, u kojoj meri ste izloženi visokom riziku od napada sabotera.

U prupi smo pored svega toga udružili svoje snage i svi oni koji su to želeli su se prijavili i napravili smo jedan tim za pomoć.

Ako nekome treba hitna pomoć i podrška odmah odgovaramo. Tu smo bodrimo, dajemo stopostotno podršku.

Otišli korak dalje pa smo napravili jednu Viber grupu gde su oni koji su želeli da uđu i to je još intimna atmosfera.

Mnogima ova podrška u grupi bude presudna da ne pokleknu.

Pogledajte i poslušate ceo video. Tu sam sve detaljno objasnila

Volim vas vaša Milica

Pogledajte i druge blog postove

Load More Posts

Dobar program mršavljenja je kreiran tako da svako bez obzira na broj kilogram i broj godina može trajno da smrša.

SVAKO ZASLUŽUJE SREĆU I ISPUNJEN ŽIVOT

PRIJAVI SE
2020-03-20T20:47:12+00:00